Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak zatím odešly "jen" rozvody, dvouhmoťák, co Vám odejde zítra? Někteří lidé jsou zdá se nepoučitelní - koupí za pár šupů načančaný vrak s brutálně zanedbanou údržbou a pak věří, že zrovna oni měli to štěstí a koupili lacině a supervýhodně. Ještěže jste narazil na prodejce který svou činnost pojímá víceméně jako Charitu. Je ale možné, že až se za čtrnáct dní objevíte v tom bazaru s další drahou závadou, trpělivost s Vámi je pomalu ale jistě přejde.

0 0
možnosti

Tomu prostě nevěřím. A chtěl bych na vlastní oči vidět kupní smlouvu, ve které je napsáno, že autobazar ručí i za skryté vady či vady vzniklé únavou materiálu - jak se to přihodilo zde a majitel autobazaru to utíkal spravit a zaplatit.

0 0
možnosti

Me odesla baterka u noveho auta v třílete garancni dobe a novou jsem si musel vyhadat. Pokouseli se tvrdit ze na to je jen 2-leta zaruka, abych to vyzadoval u vyrobce baterky (ktereho neznam) apod. Nakonec mi ji prece jen vymenili za novou zdarma. V cizine jsem mel originalni baterku 12 let a to jsem ji jenom vymenil za novou jen tak "pro jistotu" protoze vim ze uz par let presluhovala...

0 0
možnosti

P89e57t62r 32U14h68e47r

19. 4. 2017 6:25

To je spíš sci-fi než pravda.

4 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že většina autobazarů auta pouze přeprodává s nějakou marží, tak se mi to zdá jako pohádka. Ta marže totiž na 100% nepokryje potkaný motor + výměnu dvouhmoty. Neboli s takovým přístupem by ten bazarník za chvíli místo na oběd chodil na pastvu. Vsadím se, že pokud někdo dá na ojetinu plnou záruku, tak 90% lidí bude reklamovat i prasklou žárovku. A nebo jen dělá autor blogu reklamu kamarádovi.

3 0
možnosti

No teda. To jste překvapil tím, co jste napsal. Na autobazary slyším jen samé hrůzy.

Tak ať Vám to auto jezdí jak má!:-))

Hodně šťastných kilometrů!

0 0
možnosti

R^ Neuvěřitelné...

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS